משהו זוהר במ.ר.י צווארי

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

12/03/2023 | 10:04 | מאת: מומו

עשיתי מ.ר.י צווארי . יש לי פריצת דיסק ולא מעט ממצאים בצוואר. ובין השאר נכתב באבחון "בחלק מהלוחיות הצוואריות.יש לציין שינויים בצקתיים לשדיים מוקדיים בקדמת הלוחיות בגובה C4, C3, C2--פינה זוהרת? לשקול ייעוץ ראומטולוג". מה החשש כאן? והאם באמת צריך להתייעץ עם ראומטולוג.

שלום הממצא המתואר אינו ספציפי. יש להתייחס לכלל התלונות והממצאים. ראומטולוג יתשאל יבדוק את הצילומים ואת המעבדה ויכוון נאם מדובר בבעייה דלקתית או מכנית/אורטופדית.

מנהל פורום דלקות מפרקים