ממה הכאבים מגיעים ???

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

08/03/2023 | 12:13 | מאת: כאבים בשוקיים שברגליים

שלום וברכה. מאז שחליתי בקורונה אני סןבלת מכאבים בשוקיים שב 2 הרגליים.הכאבים מתבטאים בעיקר במאמץ כגון עליה במדרגות(מתקשה מאןד לעלות מעל 2 קומות וגם זה בכבדות)מרגישה כאבים מאוד מאוד חזקים בזמן זה וגם במאמץ בכושר. לפעמים במנוחה מרגישה כאבים בשרירים. אבל זה לעיתים רחוקות מרגישה תחושה מאוד נעימה כמעסים חזק את השריר כאב שורף אבל שעושה טוב. הייתי אצל רופא משפחה. בדיקות דם תקינות.אין בעיה אורטופדית. יש עצה???? אני רק בת 35 במשקל תקין .תודה

08/03/2023 | 12:14 | מאת: שואלת השאלה

סליחה הכאבים בירכיים הקדמיות. לא בשוקיים.

שלום כאב שרירים לאחר קורונה היא תופעה מוכרת ונפוצה. אין טיפו ספציפי למעט המש שמירה של שגרת פעילות ככל שהכאב מאפשר. בהצלחה

מנהל פורום דלקות מפרקים