סרטן שד הורמונלי ודלקת מפרקים שגרונתית

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

08/03/2023 | 11:52 | מאת: זוהר

שלום, בת 61 מאובחנת 4 שנים עם דלקת מפרקים שגרונתית עם התקפים פלינדרומים (CRP, ספירת דם וכימיה במפ. AntiCCP RF חיוביים בכייל גבוה, ANA חיובי בכייל 1:320) טופלתי ברינבוק + 3מג פרדניזון ליום. לפני חודש התגלה סרטן שד הורמונלי (100% אסטרוגן, 2% פרוגסטרון). בעקבות זאת הופסק רינבוק. אני אחרי ניתוח. סובלת מכאבים קשים של דלקת מפרקים שגרונתית. כרגע העלאתי סטרואידים ל8מג. האם יש תרופות לדלקת מפרקים שגרונתית שניתן לתת לחולות סרטן שד הורמונלי? ואם כן, אלו הן? אני שואלת עקרונית. ברור לי שהרופא המטפל צריך לקבוע עבורי. תודה רבה.

שלום נראה שהתרופה המתאימה עבורך היא MABTHERA. נסי מול הראומטולוג המטפל. בהצלחה

09/03/2023 | 14:36 | מאת: זוהר

תודה רבה מאד!

מנהל פורום דלקות מפרקים