דלקת מפרקים פסוריאטית

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

05/03/2023 | 16:56 | מאת: אני

שלום. אני בת 70. מאובחנת בדלקת מפרקים פסוריאטית(שנים של אבחונים שגויים עד שהגיעו לזה). ניסיתי את כל התרופות הביולוגיות שבשוק, היחידה שהצילה אותי היא קסלז'נס. הפסוריאזיס נעלם והכאבים פסקו. ואז הוחלט שמעל גיל 65 מסוכן לקחת הכדור הזה והעבירו אותי לרינווק. בהתחלה עשה עבודה יחסית טובה אבל לאחרונה אני מתה מכאבים וקשיחות וגם הפסוריאזיס החליט להראות את פרצופו.. הרופא הרים ידיים!!!! יש רעיונות??? תודה

שלום שאלה מורכבת שמצריכה מעבר מסודר על התרופות שניתנו ודיון איתך על היתרונות והחסרונות.

06/03/2023 | 10:23 | מאת: אני

אין לי בעיה לשלוח לך סיכום כל מה שנעשה עד כה וההשפעות עלי. אם זה יעזור

מנהל פורום דלקות מפרקים