שאלה לגבי דלקת מפרקים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

19/02/2023 | 01:06 | מאת: משה

שלום סובל מעל חצי שנה מקליקים במפרקים בכולם בעיקר בצוואר הקליקים האלו מאוד מגבילים בתנועה וכואבים ואפילו גורמים לנימול בידיים עשיתי בדיקות דם mri עמוד שדרה הכל יצא תקין ללא שום לחץ עצבי או משהו האם יכול להיות שאני מפתח דלקת מפרקים? האם היו רואים את זה בבדיקות דם או צילומים? תודה

שלום קליקים במפרקים אינם קשורים לדלקת מפרקים נמלול באצסעות יכול לנבוע מלחץ על עצבים בכל מקום החל מהצואר ועד לכפות הידיים.

מנהל פורום דלקות מפרקים