החמרה בדלקת מפרקים עקב הידבקות בקורונה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

17/02/2023 | 03:45 | מאת: צחי

אני חולה דלקת מפרקים ולאחר הידבקות בקורונה חלה החמרה קשה בתסמינים.רציתי לדעת אם יש מחקרים תומכים כי הראומטולוג בביטוח לאומי החליט שאין קשר ואני מתכוון לערער וחייב להוכיח את מה שאני מרגיש וסובל.תודה

שלום ישנם דיווחים של החמרה זמנית במחלות דלקתיות לאחר הדבקות בקורונה. בדר"כ חולף וחוזר למצב הבסיסי.

20/02/2023 | 10:19 | מאת: צחי

עברה יותר משנה מאז שחליתי ובבדיקת הדמיה יש סקרואליטיס שלא היה קודם והכאבים לא מפסיקים, הדלקת באגן אמורה להיעלם כמו גם הכאבים הנלווים?

מנהל פורום דלקות מפרקים