כיווצי שרירים, קריסת רקמות הפנים ובעיות מעי

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

17/01/2023 | 11:32 | מאת: רפאל

שלום רב, אני סובל משלוש תופעות שנראה שיש קשר ביניהן: כיווצי שרירים בלילה בעקבות תאונת דרכים - אין ממצאים ברורים, כנראה נוירופטי. בעיות מעי - כנראה "סיבו", התנהגות דלקתית, אבל כל בדיקות הגסטרו והדם תמיד תקינות. מרגיש "הרעלה" אחרי שאוכל מזונות מסויימים ואז כיווצי שרירים עזים יותר. קריסה מהירה מאוד של רקמות הפנים (שריר? שומן תת עורי?) אני בן 40 אבל בתוך שנה נשארו בחלק העליון של פניי וראשי כמעט אך ורק עצם ועור, ומה שהיה שם שקע ללחיים התחתונות וצדי הסנטר, תהליך שאמור לקחת כמה עשרות שנים. האם יש דרך לטפל? עוד בדיקות שיש לעשות? האם יש קשר בין הדברים? האם יש מרפאה מומחית לבעיות אלה בארץ? תודה רבה!

שלום התופעות הללו אינם מכוונות לתהליך דלקתי ספציפי המוכר לי. ירידה משמעותית במשקל מחייבת בכל מקרה בירור . בהצלחה

מנהל פורום דלקות מפרקים