דלקת או בעיה אורטופדית ?

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

05/01/2023 | 14:20 | מאת: שרון

שלום , בצילום רנטגן הודגם : שינויים ספונדילוארטרוטים בכול האורך של ע"ש מותני - בנוסף סינדסמופיטים גסים קדמיים בגובה L1-L4 ללא איבוד גובה של גופי החוליות ועם מרווחים שמורים שינויים בSIJ ד"צ בעיקר באספקט קדמי ועם שינויים סקלרוטים בעיקר באספקט איליאקלי עם היצרות ? קלה . מה לדעתך האבחון של הבדיקה

שלום ללא הסתכלות על הצילום קשה לומר.קרוב לודאי שהתאור מתאים לשינויים ניווניים ופחות לתהליך דלקתי אך כאמור תמיד חייב להיות הקשר קליני והסתכלות על הצילום

מנהל פורום דלקות מפרקים