קיתרודה ודלקת פרקים פסוריאתית

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

19/12/2022 | 05:40 | מאת: רונן

שלום רב, הנני סובל מדלקת פרקים פסוריאתית, מטופל במטרוטקסט 6 מ"ג בשבוע, כבר 5 שנים, מצב דלקת המפרקים טוב,לא סובל משום כאבים ותופעות. בשל סרטן גרורתי ב3 שנים האחרונות, מועמד לקבל קיתרודה, מאחר וחלה הרעה במצב,והכבוזנטיניב לא עוזר. האם ניתן לקבל קיתרודה במצבי,מבלי לפגוע במפרקים? האונקולוגית שלי מחכה לשוחח עם הראומטולוגית המטפלת בי,ואני דואג. לתשובתך אודה.

שלום KYTRUDA עלולה באופן לא שכיח לגרום להתלקחות מחלת המפרקים אך ניתן לטפל בזאת. בהצלחה

19/12/2022 | 18:10 | מאת: רונן

תודה על המשוב המהיר.

מנהל פורום דלקות מפרקים