כאב ברכיים - מה אפשר לבדוק

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

23/11/2022 | 09:27 | מאת: יוסי

שלום - בן 35 בדיקות דם תקינות חוץ מחומצת שתן גדולה (גאוט כנראה בעבר לא ברור) , בדיקות דם לדלקות פרקים שגרוניות תקינות לפני שנה כאבי גב תחתון לעיתים בעיקר בקימה משקל מעט עודף (כרס, גובה 185, משקל 93) לא עושה ספורט לאחרונה יש לי כאבי ברכיים מאוד חזקים ואף בשרירים שמעל הברך בירך וכו׳ הכאבים לפעמים נרגעים אבל כשהולכים לפעמים זה מרגיש כאילו הברך ננעלת או משהו כזה מדובר ב2 הברכיים עם יותר נטייה לכאבים בברך ימין. הכאבים נמשכים כבר שלושה שבועות , ללא הטבה , מה אפשר לעשות ? האם זה אורתופדי ? האם ירידה במשקל וביצוע הליכות ישפר את המצב ? מפחד לעשות ספורט בגלל הכאבים אין אודם או נפיחות או חום בגוף

שלום נעילה של הברך מרמזת שיש בעייה במינסקוס. יש להיוועץ עם אורטופד

מנהל פורום דלקות מפרקים