כאב פרקים כחצי שנה ללא ממצאים בבדיקות דם

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

28/10/2022 | 11:12 | מאת: רחל

שלום רב בת 55 בריאה ברוך השם לפני כחצי שנה התנפחה לי האמה עם כאבים עזים שחלפו וחזרו וכיום האצבע לא מתיישרת, הכאב נדד לאצבעות נוספות עם נפיחות וכאב, וכן נפיחות מעל הקרסול עם רגישות וכאב עז במגע ומשתפר בהליכנ. נבדקתי פעמיים אצל ראומוטולוג כל הבדעקות דם תקינות כולל ana, האם תרופות כגון אדוויל וכד' נכונות ויכולות להקל. בסה' 'כ מתפקדת במהלך היום לעיתין הכאב נעלם והנפיחות מהאצבעות אחרי מס' ימים.

שלום יש מספר סוגים של דלקת מפרקים שאינם מלווים בחריגה בבדיקות המעבדה.

מנהל פורום דלקות מפרקים