זיז במפרק בין האצבע לכף היד

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

08/05/2013 | 10:26 | מאת: אני

שלום, כבר כמה ימים אני מרגישה שיש לי מעין זיז שבולט מהמפרק לכיוון פנים האגרוף (בניצב לאצבע ולכף היד עצמה). זה לא כואב באופן קבוע אבל כן במגע באיזור (כאילו יש קוץ בפנים ואז כשיש איזשהו לחץ הוא מכאיב). האם זה משהו מוכר? עובר לבד או מצריך בדיקה? אם דרושה בדיקה, לאיזה רופא אני אמורה ללכת? לא יודעת אם רלוונטי אבל אני 11 חודשים אחרי לידה וסובלת עוד מההריון גם מכאבי גב תחתון שהחמירו בחודשיים-שלושה האחרונים.

שלום אני ממליץ שתבצעי אולטראסאונד מכוון למקום. זה יתן את מירב המידע.

מנהל פורום דלקות מפרקים