כאבים בכפות הידיים והרגליים האם דלקת מפרקים?

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

14/09/2022 | 17:16 | מאת: דנית

שלום רב. מזה כחודש כאבים בכפות הידיים. יד ימין התנפחה מאד. נטלתי סטרואידים להורדת הנפיחות. הכאבים לא פסקו, כאבים באצבעות (קושי להקליד בנייד)עקצוצים,כאבים במפרק ובכף עצמה ב 2 הידיים us נמצא נוזל בין הגידים. בנוסף החלו כאבים בכפות הרגליים בשוקיים . בדיקות דם תקינות אציין שאני ספורטאית,רצה שוחה בת 50. האם דלקת מפרקים?

שלום נפיחות סביב מפרק מעלה חשד ראשוני של דלקת במפרק. עם זאת רק בדיקה ישירה תאפשר אבחנה ברורה. רצוי לתעד במצלמה נפיחות באיזור מפרק .

מנהל פורום דלקות מפרקים