האם זו בעיה ראומטית?

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

05/09/2022 | 17:39 | מאת: שני

שלום דר בשנות ה30, בריאה בדכ. לפני שנה קיימתי יחסי מין בתנוחה שבה הידיים שלי היו מיושרות אחורה וכל משקל גופי העליון היה עליהם. לא חשתי בכאב. אבל חצי שעה לאחר מכן בעת הרמת כוס שתיה וסיבןב היד לכיוון הפה חשתי בכאב חד מהאצבעות עד הכתף. מאז יש לי כאבים ביד זו הכוללים כאבים במפרקי האצבעות, כתף, מרפק, מה שבניהם. לפני חצי שנה בניסיון פיזיותרפיה בעת מתיחת הידייה אחורה, קפץ הכאב לצד שמאל בצורת מראה ובנוסף החלו כאבי טרפז. הכאבים מוחמרים בהפעלה של הידיים והרמת דברים. אמ אר אי עמוד שדרה צווארי, כתף ומרפק תקינים. אי אמ גי תקין. סובלת מכאבים כבר שנה שרק מחמירים. נוגדי דלקת לא הטיבו. האם יכול להיות לזה מקור ראומטי? מאחר ויש מעןרבןת של מפרקים .

שלום המהלך המתואר נראה מכני/טראומטי. חש ךבדוקהאם מקור הכאב בנזק לסחוס הכתף ( לברום)

מנהל פורום דלקות מפרקים