שימוש חוזר בארקוקסיה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

01/09/2022 | 17:27 | מאת: נעמה

לאחרונה אובחנתי עם דלקת מפרקים וכבר חודשיים שאני לוקחת סלאזופירין (4 כדורים ביום) שעוזר רק קצת. בנוסף לפני שבועיים לקחתי גם 9 ימים ארקוקסיה שעזרה מאוד. אבל כשהפסקתי לקחת הכאב חזר. בעוד חודש אני טסה לחו״ל ומאוד יעזור לי לתפקוד אם אוכל לקחת לקחת שוב ארקוקסיה לכמה ימים. האם זה לא מזיק לקחת שוב ארקוקסיה ? תודה

שלום ניתן ליטול ארקוקסיה לסירוגין על פי הצורך . שימוש ממושך עלול לגרום להפרעה בתפקודי כליה נזק לרירית הקיבה ועלייה בלחץ הדם ויש להזהר בכך באנשים עם נטייה כזו. באנשים צעירים ללא גורמי סיכון הסכנה מעטה.

מנהל פורום דלקות מפרקים