שאלה לגבי תרופה אנטי דלקתית

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

16/08/2022 | 18:52 | מאת: עדי

שלום, קיבלתי מהראומטולוג הנחיה ליטול ברקסין 14 ימים עקב כאבי צוואר קשים. הסברתי לו כי בעבר נטלתי ארקוקסיה לאורך שנים ובנטילה האחרונה סבלתי מתופעת לוואי של פצעים בפה. הוסבר לי בזמנו כי ייתכן שמדובר בתגובה אלרגית לארקוקסיה. היות וברקסין להבנתי שייכת ל"משפחת" הארקוקסיה, ברצוני לשאול האם יש חשש מתגובה דומה במידה ואטול אותה. תודה רבה.

17/08/2022 | 00:09 | מאת: עדי

גם קראתי שברקסין הינו כדור מאד אגרסיבי עם תופעות לוואי רציניות ולכן אני מאד חוששת ליטול אותו למרות כאבי הצוואר הקשים. אודה מאד לחוות דעתך. תודה רבה.

שלום לגבי השאלה האם מדובר באלרגיה מציע להיוועץ עם אלרגולוג . לגבי משך הטיפול אין הנחייה רפואית ברורה.

מנהל פורום דלקות מפרקים