תרופה חדשה לדלקת פרקים ניוונית

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

03/05/2013 | 09:25 | מאת: אביגיל

שלום לך, אני סובלת מדלקת פרקים שגרונית בכפות ידיים ורגליים,המחלה הובחנה ע"י בדיקות דם, נוסף לזה אני סובלת מדלקת פרקים ניוונית בברכיים, 2-3 פעמים בשנה שואבים לי נוזלים מהברכיים, אני לוקחת תרופה ארבה arava, הייתי אתמאל בביקור אצל הרופא והוא הודיע לי על תרופה חדשה בשם כרטקסן,cartexan, רציתי לשמע תגובות מישראל אך מסתבר שהתרופה לא מופיעה ברשימת התרופות בישראל, מה ידוע לך על זה ? אני גרה בפינלנד, תודה מראש, אביגיל

שלום לא מדובר בתרופה חדשה . זו נגזרת של מרכיב סחוס. התועלת שלה מוגבלת.

מנהל פורום דלקות מפרקים