דוח רדיולוג לצילום הברכיים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

20/06/2022 | 02:08 | מאת: מרים

שלום רב אני בת 72 מזה כ-4חודשים סובלת מכאבים בברכיים גם בהליכה וגם במנוחה ולעיתים בהליכה נשמע קליק עוצמתי בברך ימין באזור פיקת ברך ימין לאחר ביצוע רנטגן אבחנה של הרדיולוג צילום רנטגן דו צדדי מבנה ג רמי שמור היצרות קלה של מדורי הפרק המדיאלי וללא סימני אוסטאוארטריטיס בעבר נהגתי ללכת מידי יום כ-40 דקות במסלול סיבובי היום אני מושבתת עקב הכאבים מבקשת לדעת מה עלי לעשות תודה

שלום נשמע שמדובר בבעייה אורטופדית. רצוי להבדק על ידי אורטופד. הצילום בודק רק חלק קטן מהבעיות הקשורות בברך.

מנהל פורום דלקות מפרקים