כאבי מפרקים ושרירים תוצאות בדיקות דם

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

10/06/2022 | 08:28 | מאת: מאור

שלום רב, מזה כחודשיים מרגיש כאבי תופת באיזור המפרקים והשרירים שריפות. לאחרונה ביצעתי בדיקת דם הכוללות ספירת דם וRf , התוצאות המדאיגות להלן: Eos%8.8. Eos.abs 0.6%. Rf<15. Crp=0.05. כתוב שeos , ברמה גבוהה מעיד על מחלות ראו' לרבות דלקות מפרקים, יכול להיות ששאר הבדיקות עדיין לא יכולות להראות את המחלות כי המחלה בשלבים של התפתחןת לצורך השווה השוואה לפני חודשיים נעשתה בדיקה לספירת דם שם eos היה נמוך ובטווח הנורמה. הכאבים בלתי נסבלים ...

שלום משהו לקוי בתיעוד הבדיקות- כתבת שני ערכי אחוזים של אאוזינופילים. מכל מקום הדבר מצריך בדיקה אצל ראומטולוג או אלרגולוג

12/06/2022 | 13:30 | מאת: מאור

היי תודה על המענה, Eos 8.8 מתכוון לאחוז האאוזינופילים מסך תאי הדם הלבנים( באחוזים). Eos.abs 0.6 - כמות האאוזינפלים בדם. ולא באחוז. בנוסף התקבלה תשובה נוספת - Ana profile - negative . Dna (ds) ad<1. האם יש ממה לדאוג?

שלום 600 אאוזינופילים היא כמות חריגה רק במעט

מנהל פורום דלקות מפרקים