תרופה חדשה להקלה על כאבי מיפרקים ?

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

01/06/2022 | 14:03 | מאת: עדנה

שלום. בת 82.סובלת כמה שנים מכאבים נפיחות ועקימות של אצבעות ידיים. בריחת סחוס בברכיים.(קיבלתי 4 סטים של זריקות חומצה היל' במשך4 שנים)ועכשיו גם דלקת נפיחות וכאב בעקב אכילס. שאלתי האם מה שפורסם לאחרונה שתרופה בשם Boswellia אכן עוזרת? מינון של 500מ'ג ? מהראומטולוג שבדק וראה אף פעם לא קיבלתי תרופה בעיקר האצבעות ביד ימין מאד כואבות.תודה עבור הסבר ותשובתך. עדנה

שלום מדובר בתמצית צמחית לא בתרופה. אין לי ניסיון בשימוש בתכשיר זה. "שחיקת סחוס" אינה קשורה לבעייה בגיד אכילס שמצריכה התייחסות אחרת.

מנהל פורום דלקות מפרקים