כאב בתחתית של אצבע בוהן של כף היד

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

05/05/2022 | 09:42 | מאת: ברוך

שלום אצלי גאוט 20 שנים ובדרך כלל מופיע בקרסול או באצבע בוהן של הרגל, אבל אתמול הופיע כאב ונפיחות בתחתית של אצבע בוהן של כף היד, לא היה שום נקע או שבר במקום הזה. הכאב דומה לכאב של גאוט בכף הרגל אלא שהופיע בכף היד. האם אפשר ליטול קולכיצין במקרה הזה? איזה משחה אפשר לשים?

שלום במקרים של GOUT לא מטופל תתכן גם מעורבות של אצבעות הידיים. בדר"כ מלווה בנפיחות ואודם נוסף על הכאב. הטיפול בהתקף של GOUT יכול להיות עם קולכיצין אך אין זה טיפול מונע. אם אינך מקבל טיפול מונע באלוריל או פבוריק רצוי להתחיל טיפול. בהצלחה

מנהל פורום דלקות מפרקים