בדיקת נוגדנים לדרמטומיוזיטיס

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

28/04/2022 | 22:40 | מאת: מנחם

שלום הייתי אצל רופא עור בעקבות מה שנראה כמו אקזמה עם גבול לא חד. הרופא נתן הפניה לרופא אלרגיה לראות אם יש רקע אלרגי. כ"כ רצה לשלול אפשרות (רחוקה) לדרמטומיוזיטיס, ורצה לתת הפניה לפאנל בדיקות נוגדנים לדרמטומיוזיטיס אך לא הצליח להוציא, ולכן נתן הפניה לראומטולוג. מה זה פאנל בדיקות נוגדנים לדרמטומיוזיטיס? איזה נוגדנים בודקים? תודה

שלום הבדיקה הסטנדרטית יכולה להשלחה גם על ידי רופא המשפחה- ANTI JO 1-. הבדיקות המקיפות יותר נעשות רק בבתי החולים .

מנהל פורום דלקות מפרקים