קצת דחוף- איסוף שתן 24 חומצה אורית

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

30/03/2022 | 17:49 | מאת: נון

שלום. עקב כאבי מפרקים ושרירים ומה שנראה כהתקף גאוט, שלח אותי רופא המשפחה לעשות בדיקת איסוף שתן 24 שעות חומצה אורית + חומר משמר 10 מיליליטר סודיום הידרוקסיד. היום בבוקר התחלתי לאסוף את השתן לפי ההנחיות אבל נראה שמיכל ה2 ליטר שניתן לי לא יספיק לכל הכמות כי כבר אחרי כמה שעות הגעתי ליותר מחצי מתכולתו. התקשרתי לאחות במוקד הטלפוני של קופת החולים שלי והיא אמרה לי שאלך למרפאה לבקש מיכל גדול יותר, אבל לגבי כמות החומר המשמר היא היתה הססנית בתשובתה. איני יודע לאיזו כמות שתן אגיע בתום 24 השעות הללו אבל כאמור נראה שאגיע ליותר מ2 ליטר, האם עלי לבקש גם כמות גדולה יותר של חומר משמר? כמה? תודה.

שלום אין צורך באיסוף שתן לחומת שתן לצורך החלטה על טיפול ב GOUT

מנהל פורום דלקות מפרקים