מטרוטקסט...... מטרוטקסאט..

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

11/03/2022 | 14:11 | מאת: רחל

שלום רב .הראומטלוגית החליפה במקום פלקויניל מטרוטקסט.המדדי כבד מעט עלו עוד לפני התחלת להשתמש בתרןפה .(לא יודעת אם זה קשור הייתי עם סטרואידים 3 חודשים )כרגע בצעקב של בדיקות דם המדד אינזמי כבד ירד קצת .לבנתיים אני ללא תרופה לדלקת פרקים כרגע עם כאב התנפחות בידיים

שלום השאלה אינה ברורה לי. במתן מטוטרוקסט יש לעקוב כל חודש אחר תפקודי כבד ב3 חודשים הראשונים ולאחר מכן כל 3 חודשים. ההחלטה להתחיל טיפול או להמשיך היא בידי הראומטולוג המטפל.

מנהל פורום דלקות מפרקים