טיפול באקטמרה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

05/03/2022 | 19:08 | מאת: שלומית

שלום לד"ר קימחי, חולה ב-RA וקיבלתי שנים טיפול באקטמרה, מאחר והיה מחסור ניפסק הטיפול וכעת לאחר 5 חודשים חזרתי לטיפול ,בינתיים יש לי כאבים באצבעות הידיים ורגליים ובכלל המצב החמיר,בינתיים קיבלתי טיפול אחד האם יש סיכוי שאחזור למצב שבו הייתי לפני שניפסק הטיפול? וכמה זמן תהיה הטבה כי במהלך כול השנים שטופלתי הרגשתי טוב תודה רבה שלומית

שלום התגובה לאקטמרה מהירה. עד התחלת ההשפעה ניתן ליטול כמות קטנה של סטרואידים להקלת הכאב והאצת ההחלמה על פי הנחיית הראוטולוג

מנהל פורום דלקות מפרקים