טיפול אורטופדי בדלקת פרקים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

19/02/2022 | 01:17 | מאת: רותם

מתי יודעים שיש צורך לפנות לטיפול אורטופדי בעניין המפרקים ולא להסתפק רק בטיפול הראומטולוגי. אני שואל מהסיבה שאני חולה בדלקת פרקים 6 שנים (לא הייתי עקבי בטיפול התרופתי) והברכיים מאוד מוגבלות בתנועה השאלה איך אדע אם טיפול ראומטולוגי יפתור את העניין או שיש צורך כבר בטיפול ניתוחי אורטופדי? למי לפנות בבירור העניין? לראומטולוג? לאורטופד ברכיים? תודה ד"ר.

שלום ככלל כדאי להתיעץ קודם עם הראומטולוג. אם הוא סבור שיש נק מבני שלא יגיב לטיפול תרופתי אז יש מקום להתערבות ניתוחית. על המרכיב הניתוחי אחראי האורטופד.

מנהל פורום דלקות מפרקים