אצבעות נוקשות כואבות "מקופלות תקועות"

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

05/02/2022 | 21:56 | מאת: משה

דר' עודד קמחי שלום רב, אימי בת 86 סובלת מאצבעות נוקשות החל מהבוקר, כאבים בכפות הידיים, דקירות,אצבע אחת מקופלת "כמו מגנט" וביד השניה 4 אצבעות מקופלות שצריכה לשחרר אותן, רופאה אורטופד מומחית לכף היד שלחה אותה לEMG שיצא תקין, נתנה לה סד לשורש כף היד בשתי הידיים, אך ללא הועיל, לפי מה שאני קורא יתכן ומדובר בדלקת פרקים, היתכן? לאיזה רופא להגיע, נראה לי שרופא המשפחה לא ממש מבין... אילו בדיקות לעשות אם נגיע אליך דרך כללית מושלם? תודה

שלום אצבעות "תקועות" יכולות לנבועמבעייה בגידים שהיא פתירה לפחות זמנית על ידי הזרקה מקומית לגיד. אם זהו אכן המצב רצוי לפנות לאורטופד כף יד לצורך הזרקה.

מנהל פורום דלקות מפרקים