הפסקת תרופות בזמן מחלה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

01/02/2022 | 13:51 | מאת: לאון

שלום, בתי מטופלת בכדור ARAVA וזריקת סימפוני. עכשיו היא חיובית לקורונה עם סימפטומים. המלצות לזמן מחלה ויראלית שקיבלנו בזמנו זה להפסיק את כדור ARAVA . השאלה כמה זמן להיות ללא הכדור ? ניתן לחזור אליו אחרי שהסימפטומים יחלפו? רופאי משפחה בקופה לא יודעים ,תקשורת עם מפרפאה ראומטולוגית בבית חולים לא ממש יציבה -קשה להשיג אותם.

שלום להפסיק את ה ARAVA וה SIMPONI עד תשובת אנטיגן שלילי לפחות ואם ממשיכה להרגיש לא טוב עד תשובת PCR שלילית.

01/02/2022 | 16:07 | מאת: לאון

תודה רבה!

מנהל פורום דלקות מפרקים