ירידה במינון של הסטרואידים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

15/01/2022 | 21:26 | מאת: סיון

היי. בעוד מספר ימים אמורה בשעה טובה (בהוראת הרופא המטפל כמובן) לסיים עם הפרדניזון לאחר 9 חודשים. כרגע אני במינון 2.5 מ"ג. השאלה שלי - האם זה בסדר להפסיק במינון שכזה? לא היה צריך לרדת עוד במינון, ל- 1 מ"ג למשל, לפני שמפסיקים סופית? (אני במינון של 2.5 מ"ג 3 שבועות)

שלום אני נוהג להפחית מינון הפרדניזון לאחר תקופה כזו ביחידות של 1 מג ( יש כדורים של 1 מג). יש הנוהגים אחרת.

20/01/2022 | 13:51 | מאת: סיון

היי. התייעצתי עם הרופא משפחה (קשה להשיג את הרופא המטפל) שהחליט להוריד ל- 2 מ"ג יום כן יום לא. האם זה כמו 1 מ"ג כל יום?

מנהל פורום דלקות מפרקים