LEUCOCYTES -U STRIP

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

23/04/2013 | 14:55 | מאת: אסתי

אני מאובחנת כחולה בדלקת פרקים ומטופלת בפלאקוניל 2 כדורים ביום של 200mg. אני סובלת מזה זמן בגרדת בעורף ובראש על כן קבלתי לבצע מספר בדיקות דם ושתן. התוצאות הן בגדר הנורמה למעט 500 WBC/microl בנידון. האם תוכל להחכים אותי לגבי משמעות של התוצאה. מודה לך מראש

שלום זה אומר שיש תאי דם לבנים בשתן.באישה זה יכול להיות תקין, לרמז על דלקת בדרכי השתן אבל במידה ומדובר במחלות מסויימות כגון זאבת יכולה להיות לזה משמעות אחרת.

מנהל פורום דלקות מפרקים