תקחו מורינגה בדוק זה עוזר תוך 2-3 ימים זה עוזר

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

21/04/2013 | 12:37 | מאת: חיים

לפני כשנתיים זה היה קשר ההצלה שלי לאחר שניסיתי את כל הטיפולים קונבנציונאליים דוגמת MTX ואנברל וכמובן שהכל "חארטה" אחת גדולה זה לא באמת מרפא את המחלה כי מה לעשות רוצים לעשות עליכם "כסף" כל החיים, אם זו היתה מחלה שגורמת למוות מהיר יכול להיות שהיו מוצאים באמת תרופה שיכולה לעזור, בקיצור כל הנושא של תרופות לדלקת פרקים זו מסחטה של כסף ואף ראומטולוג לא יציל את חייכם, כבר למעלה מ13 שנה אני סובל מהמלחה הארורה הזו עד ש...- מצאתי את המורינגה ערבה, ואמרתי לעצמו את זה כבר לא ניסיתי, לאחר כ-10 ימים לא היו בכלל תסמינים של המחלה ואחרי חודשיים לא הייתי צריך שום טיפול רפואי בכלל, הרופאים נדהמו ולא האמינו לי ואמרו שאני לא נורמאלי שהפסקתי את הטיפול התרופתי! בתקופה האחרונה חלה היחלשות במצב הפרקים שלי וחזרתי ליטול את המורינגה ושוב "הפלא ופלא" הכאבים עברו תוך יום יומיים! אני לא משווק של המוצר הזה ואין לי שום כוונות רווח או זדון, תאמינו שאם זה עזר לי זה יכול לעזור גם לכם, מקסימום הלכו 300 שקל וניסיתם תוסף מזון שאין לו שום תופעות לוואי (חוץ מכמה מאות שקלים בארנק), אתם לא יודעים איך תהיו מאושרים אחרי 10 ימים ותיווכחו! אני לא מבין למה המוצר הזה עדיין לא מפורסם כפריצת דרך לדלקות פרקים ואולי בגלל הסיבה שהזכרתי למעלה, הרופאים לא רוצים למצוא פיתרון אמיתי לבעיה הזו כי הם עושים עליכם "כסף"! אם למישהו יש שאלות אפשר לפנות אליי בנייד רק בשעות הערב מ-19:00 חיים 0542075202 רפואה שלימה!

23/06/2013 | 14:52 | מאת: לילך

אני גם ניסיתי מורינגה ערבה לאחר שהתפרצה לי המחלה.. זה לא עזר כלל וכלל.. לקחתי כמעט חודש, שתי כדורים פעמיים ביום..אז רק שיהיה עוד חוות דעת..היום אני מתחילה את הזריקה הביולוגית סימפוני- מקווה שהיא תפתור את הבעיה..

מנהל פורום דלקות מפרקים