יומירה ופוריות

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

19/04/2013 | 11:28 | מאת: מירה

שלום, אני נוטלת יומירה כבר שנה לאחר שנתיים טיפול באנברל, מרגישה טוב יחסית, הייתי רוצה לשמוע האם יש ניסיון של הריונות ולידות בזמן נטילת יומירה? האם זה פוגע בפוריות? היה ניסיון של מס' חודשים שהפסקתי על מנת להיכנס להריון וגופי לא עמד בזה, והיו התלקחויות קשות אני מבינה שאין מספיק מחקרים שקשורים בהריון אשמח לשמוע מנסיון של נשים אחרות שחוו הריון ולידה, האם המשיכו להזריק עד להריון? האם נאלצו להפסיק ולהתמודד עם התלקחויות?האם יש סכנה לעובר ?

שלום אין מספיק ניסיון בהריון אך ישנן חולות שנטלו זאת בהריון וסיימו עם הריון תקין. מקובל להפסיק את הטיפול ב 2-3 חודשים האחרונים לפני הלידה כדי למנוע תופעה נדירה של דיכוי מערכתת החיסון ביילוד.

מנהל פורום דלקות מפרקים