האם זה יכול להזיק

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

12/12/2021 | 21:27 | מאת: רבקה

שלום לפני 3 חודשים התחילו לי כאבים בברכיים ,הרופא איבחן דלקת בגיד והפנה אותי לטיפול ב tens .מאז הכאבים התפשטו למפרקים הקטנים של הידיים ולמרפק והרופא משפחה חושד לכיוון ראומטולוגי .יש ליתור לראומטולוג עוד כמה חודשים .בנתיים אני מחפשת דרכים להקל על הכאב .האם במידה ומדובר בבעיה ראומטולוגית האם TENS יכול לעזור או להזיק תודה רבה

שלום TENS לא יזיק אבל אם מדובר בבעיה דלקתית סיסטמית עיכוב בטיפול עלול לגרום לנזק. יש להקדים התור לראומטולוג

מנהל פורום דלקות מפרקים