פתרון לכאבים .........

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

10/12/2021 | 17:03 | מאת: סי

שלום אימי בת 70, יש לה כאבים בגב ובעצם הבריח, העצם בנוסף לזה בולטת מאד בצד ימין,לאימי אוטופורוזיס אבל מקבלת סידן, יש לה כאבי גב נוראים (4 פריצות דיסק) עשתה צילום. היתה אצל אורטופד שאמר לה שזה ראומטיזם ושזה כל פעם עובר למקום אחר ולקבוע תור לראומטולוג, תאריך התור רחוק. האם ניתן להחלים מראוטיזם ? האם ניתן למנוע התפשטות של זה? האם ספורט יכול לעזור? האם משקל יתר גם משפיע, היא מלאה מעט. אשמח לכל תובנה תודה

שלום 1. העובדה שלאדם כאב במקומות רבים אינה מחייבת שהוא סובל ממחלה דלקתית. 2. ראומטיזם היא מילה שיצאה מהז'רגון הרפואי ואינה מציינת בעיה ספציפית. 3. עודף משקל קשור בתחלואה של מפרקים.

מנהל פורום דלקות מפרקים