האם יכול להיות שזה קשור לראומטולוגיה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

09/12/2021 | 14:31 | מאת: עירית

שלום לפני 5 חודשים התחילו לביתי כאבים בהתקפים בברך שמאל כאבים שמעירים משינה .בבדיקה הרופא ראה נפיחות מעל גיד פטלרי .ב US הכל היה תקין חוץ מזה שהיתה אי סדירות קלה באזור האחיזה של גיד הפיקה ל tibial tuberosity שזה יכול להתאים לאוסגוד שלטר .הכאבים לא נפסקו והתפשטו לעמוד השדרה עד למעלה ולמטה לרגליים ,כמו כן היא התחילה לצלוע ולגרור רגל .מיפוי עצמות תקין .כיצד להתקדם בבירור תודה רבה

שלום אוסגוד שלטר היא בדר"כ בעייה של מתבגרים ואינה מערבת את עמוד השדרה וכן לא אמורה לגרום לצליעה משמעותית. יש להבדק אצל ראומטולוג.

מנהל פורום דלקות מפרקים