נפיחות בקרסול ובדיקת MRI

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

05/12/2021 | 16:23 | מאת: תמי

שלום וברכה יש לי נפיחות וכאבים קשים בקרסול שנראים כדלקת במפרק . לא ברור לרופאים האם זה אורטופדי או ראומטולוגי מכיוון שזה לא מגיב לא לסטרואידים ולא לכולכיצין .עשיתי MRI ושם הממצא היחיד שיש בצקת בשומן התת עורי בסמוך למלאולוס המדיאלי . האם ממצא זה יכול להתאים למשהו ראומטולוגי או משהו אורטופדי .האם בדלקת מפרק יש בצקת בשומן התת עורי תודה רבה

שלום MRI היא בדיקת הבחירה להערכה של מפרקים. אם אין ממצא המכוון לדלקת במפרק או לנזק לעצם אזי סביר שלא מדובר בבעיה ראומטולוגית או אורטופדית.

מנהל פורום דלקות מפרקים