בקשה. לימפומה וראומטולוגיה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

29/11/2021 | 19:44 | מאת: דביר

ד"ר שלום רב תחילה-תודה על הפורום והאפשרות לפניה. - אני בן 56, עם מחלה מפושטת 100% מעור הגוף ללא חלק נקי או בריא כבר 36 שנים. בליווי תופעות עוריות וכאבים . 1. האם ידוע על קשר בין מחלת NHL . CTCL . M.F ותופעות ראומטולוגיות אצל חולה לימפומה של העור מסוג-T מיקוזיס פונגואידס 2.במידה ויש עדויות וביטויים האם יש לרפואת הראומטולוגיה טיפולים ותמיכה לחולה כמוני ? - בתודה מראש בכבוד רב

שלום רב. אין תופעות גרמיות/שריריות מובהקות הקשורות לMYCOSIS FUNGOIDES. אם ישנה מעורבות מעבר לעור תתכנה תופעות קליניות על פי האיבר המעורב.

30/11/2021 | 13:06 | מאת: דביר

ד"ר שלום רב ותודה ענקית על תגובתך והתייחסותך - מבקש להבין מתשובתך את החלק: - "אם ישנה מעורבות מעבר לעור תתכנה תופעות קליניות על פי האיבר המעורב." - *מה הכוונה "אם ישנה מעורבות תתכנה תופעות קליניות ? - *התופעה בכאב או בעור אדום מעובה בקושי בתפקוד ? - איך אני ניגש לטפל ולאבחן נכון ? בתודה מראש בכבוד רב

מנהל פורום דלקות מפרקים