מיקופנולט מופטיל(סלספט)

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

29/11/2021 | 16:24 | מאת: א.ל

היי, יש לי מחלה אוטואימונית ליכן פלנופילריס. אני מקבל היום סלספט במינון 1000 מ"ג פעמיים ביום. אמנם זו לא דלקת פרקים אבל רציתי מאוד לדעת מניסיונך האישי כמה זמן לוקח למיקופנולט לעבוד אצל מטופלים שלך? ומה אחוזי ההצלחה שלה? כבר ניסיתי פלקוויניל ומתוטרקסט שלא עבדו. אני כבר מיואש ופוחד שגם התרופה הזו לא תעבוד. תודה רבה,

שלום אין לי ניסיון בטיפול במחלת עור זו. ככלל העור מגיב יחסית מהר בשל יכולת ההתחדשות שלו. התרופה אינה יעילה בכל המטופלים.

מנהל פורום דלקות מפרקים