תשובת mri מה זה אומר

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

17/11/2021 | 21:35 | מאת: אני

הודגמה היצרות דיפוזית של מרווחים במפרקים סקרואיליאקליים דו"צ עם אי סדירות של לוחיות ארטיקולריות ללא בצקת לשדית ללא תפיחות של רקמות רכות בסריקה STIR סגיטלית מכוונת לעמוד שדרה גבי תחתון מותני יש לציין הנמכת גובה וההתייבשות של דיסק במרווח S1-L5 עם אוסטאופיט דיסק קומפלקס גורם להיצרות קלה של הפורמינות דו"צ . מ: שינויים כרוניים במפרקים סקרואיליאקליים דו"צ ללא סימני דלקת פעילה

שלום ב MRI יש סימנים של דלקת בעבר במפרקי האגן. יש נזק ישן לדיסק ביו חוליות

מנהל פורום דלקות מפרקים