כאבים חזקים מאוד ביד שמאל

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

12/11/2021 | 23:57 | מאת: אורלי

שלום, בת 50. לפני 14 ימים עשיתי חיסון ביד שמאל. כאב קל בשריר. לא יודעת אם זה קשור אבל מזכירה גם את זה. לפני 10 ימים התאמנתי אימון לא קשה עם מאמן אישי בפעם הראשונה מזה שנים שאני מתאמנת. בערב התחילו לי כאבים איומים בעצמות מהכתף עד שורש כף היד. הרגשה כאילו יש לי 2 טון קשורים ליד. גם כשהיד מושענת כואב לי. אני עם סלקוקס 10 ימים ועדיין כואב מאוד. אין נפיחות או אודם. האם יתכן שזה מהאימון? להחליף תרופה? תודה

שלום נשמע שהסיבה היא האימון ופחות החיסון. יש לוודא שאין חום/אודם במקום ההזרקה שיכולים לכוון לזיהום משני. אם הכאב נמשך יש מקום לבירור כמו צילום ואולטרסאונד של הכתף או האיזור הכואב לוודא שלא נקרא גיד

מנהל פורום דלקות מפרקים