החלפת טיפול לפני הריון

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

07/11/2021 | 21:36 | מאת: עדן

שלום אני חולה במחלת סקרואילאיטיס ולוקחת יומירה שעוזרת לי מאוד .אני רוצה להיכנס להריון ולכן הרופא הציע לי להחליף לסימזיה .אני מפחדת שסימזיה לא תיתן את אותה השפעה .האם אני צודקת ? האם הדוקטור יכול לומר לי כמה אחוזים שסימזיה לא תעזור לי באותו המידה כמו יומירה .והאם לא כדאי להמשיך יומירה גם בהריון תודה

שלום עבור CIMZIA יש מעט יותר עדויות לבטיחות בהריון. גם הומירה מותרת לשימוש בהריון. אלא אם כן המחלה מאד פעילה במהלך ההריון רוב הראומטולוגים מפסיקים הומירה בשליש האחרון של ההריון כדי למנוע דיכוי חיסוני של העובר/ילוד

מנהל פורום דלקות מפרקים