כאבים פתאומיים במפרקי יד שמאל

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

14/10/2021 | 13:59 | מאת: תמר

שלום, לפני כחודש התחילו לי כאבים ביד שמאל. הכאבים נעו בין המפרקים השונים, כאשר רוב הזמן היו במרפק, אך לעתים נדדו למפרק כף היד או לכתף ונעלמו במרפק. בתחילה היו חלשים יחסית ולא רצופים אך עם הזמן התגברו ונהיו רצופים, ועכשיו נוכחים כמעט כל הזמן ומתגברים, כאשר לעתים מפריעים לעבוד או לישון. בנוסף יש כאב מוזר בתוך קצה האגודל באותה יד(רק באגודל לא בעוד אצבעות). לא עשיתי תנועה יוצאת דופן או ספורט מיוחד. אלך לאורתופד בהקדם(כרגע בבידוד) אך בנתים רציתי לשאול, האם זו תופעה הגיונית/מוכרת? מה הסבירות שהיא מסוכנת ומצריכה טיפול דחוף? האם זה משהו שצריך להדאיג אותי? תודה רבה

שלום מקורות הכאב יכולים להיות שונים- לחץ על עצב, בעייה במפרק או בעייה בגיד/מפרק. מציע מנוחה ממאמץ ובדיקה בהקדם. אם יש חולשה של היד יש לפנות למיון. בהצלחה

מנהל פורום דלקות מפרקים