מחלת PMR וחזרה של הכאבים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

02/10/2021 | 09:38 | מאת: רבקה

ירדתי ממינון של 15 מ"ג ליום ל-9 מ"ג. ב-11 מ"ג השיפור היה מצוין וב-10 מ"ג חזרו כאבים קלים. האם מותר לעלות חזרה ל-11 מ"ג עד שיגיע התור לראומטולוג או שיש צורך להתחיל מחדש עם 15 מ"ג ?

02/10/2021 | 09:40 | מאת: רבקה

שכחתי לציין שבמינון 9 מ"ג חזרו כאבים משמעותיים

שלום כפי שכתבתי חזרה של הכאב מחייבת בדר"כ האטה בתהליך הירידה וכן מחייבת התייחסות לתלונות של כאב רא הפרעה בראייה בלעיסה או חום. אם מי מהדברים האלו קיים יש להיועץ בדחיפות עם הראומטולוג.

יש להיועץ בראומטולוג המטפל. באופן זמני ניתן להעלות את מינון הפרדניזון למינון שבו לא כאב

מנהל פורום דלקות מפרקים