כאבים במספר מפרקים ונדידת הכאב ממפרק למפרק

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

28/09/2021 | 12:10 | מאת: תום

שלום,שאלתי האם כאבים במספר מפרקים ונדידת הכאב ממפרק למפרק (לדוגמה, היה מספר חודשים בכתף ימין, ואז נעלם והתחיל בעוצמה חזקה יותר בכתף שמאל) יכולה להיות אופיינית לדלקת מפרקים. כמו כן הכאבים מתפשטים, התחילו בכתף ימין, נוסף פרק שורש כך יד ימין + בסיס האגודל, ואז נוספה ברך שמאל, והכתף הימנית הפסיקה, והשמאלית כואבת ביתר שאת. אין אדמומיות או נפיחות ניכרת לעין באף אחד מהמפרקים הנ"ל.

שלום רב ישנם סוגים של דלקת מפרקים המתנהגים בצורה כזו. רצוי לפנות לראומטולוג לבדיקה

מנהל פורום דלקות מפרקים