PMR וחיסון שלישי לקורונה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

22/09/2021 | 07:10 | מאת: רבקה

שלום. אובחנתי כחולה ב-PMR ואני נוטלת פרדניזון במינון הולך ויורד (ירדתי מ-15 מ"ג ל-9 מ"ג ביום). לאחרונה החלו לחזור כאבים (ברמה נמוכה, בעיקר בבוקר). האם עלי להפסיק את הירידה במינון ? האם כדאי לקבל את החיסון השלישי במינון של 9 מ"ג ליום ?

שלום אם הכאב חזר בצורתו המקורית רצוי להפסיק את הירידה או להאט אותה בהתיעצות עם הראומטולוג. בכל מקרה של חום/כאב ראש/הפרעה בראייה/הפרעה בלעיסה יש לפנות מייד למיון.

22/09/2021 | 08:42 | מאת: רבקה

תודה על התשובה. האם מותר להתחסן כאשר מינון הפרדניזון הוא 9 מ"ג ליום ?

מנהל פורום דלקות מפרקים