קולכיצין, ליפיטור20 ואספירין Cartia

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

21/09/2021 | 09:58 | מאת: אלי

שלום, אני מטופל קבוע בליפיטור 20, אספירין Cartia,Jardiance 10, Tritace1.25. אני עובר התקף גאוט וקיבלתי Colchicine 0.5 . שאלתי אם מותר לקחת את כל התרופות ביחד לפי המינון הקבוע, או להפסיק את השימוש בחלק מהם בגלל הColchicine? עלי לציין שאני סובל מאי ספירת כליות כלה ובעבר הרחוק עברתי אוטם ו-5 צינטורים. תודה על תשובתך

שלום את הליפיטור נוטלים לפני השינה.שאר התרופות ניתן ליטול יחד. קולכיצין הוא תרופה טובה לאנשים שסבלו ממחלת לב כי הוא מונע אירועים נוספים נוסף על הטיפול ב GOUT. אי ספיקת הכליות מצריכה מעקב צמוד כדי לבחון האם צרי להתאים את מינון הקולכיצין. מינון גבוה מידי באי ספיקת כליות לאורך זמן עלול להזיק.

מנהל פורום דלקות מפרקים