uric acid האם יש מקום לבדוק

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

26/08/2021 | 11:11 | מאת: עדי

ד"ר עודד שלום רב בן 55 למעט כולסטרול מאוזן בסימבבסטטין 20 מ"ל תוצאות תקינות שמתי לב ש uric acid במשך 3 שנים אחרונות עומד על 6.47 א. האם דורש טיפול ? ב. האם יש משהו בתזונה שעדיף להמנע ? אשמח לתשובה ותודה על פועלך

שלום רב ללא אירועים המיוחסים ל GOUT או עדות לאבני כליה אין כיום הסכמה על טיפול להפחתת URIC ACID? מכל מקום הערך שאתה מציין נמוך כך שאין המלצה מעבר למקובל בכלל. 1 הפחחת חלבון מן החי 2. המנעות מהפרזה בריכת אלכוהול בהצלחה

מנהל פורום דלקות מפרקים