כאבים בשינה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

14/04/2013 | 15:36 | מאת: עדן

הנני בת 64, סובלת משחיקת סחוסים, באגן הירכים, ברכיים, קרסוליים ועוד. הכאבים במפרק אגן הירכיים מציק הכי הרבה, בעיקר בלילה, אינני מסוגלת לישון בשל הכאבים, שום תנוחה אינה מקלה על הכאבים, גם לא ריפוד המיזרון בכמה שמיכות פוך... משתמשת במגה גלופלקס זמן רב. מה ניתן לעשות, לפחות שאוכל לישון.

שלום את צריכה להבדק. הפתרון יכול לנוע מפיזיוטרפיה ונוגדי כאב דרך תרופות נוגדות דלקת ועד ניתוח בהתאם לאבחנה. פני לראומטולוג.

מנהל פורום דלקות מפרקים