חיסון לקורונה למדוכאי מערכת חיסונית

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

10/08/2021 | 17:26 | מאת: שרית

שלום לד"ר קימחי, מבקשת לדעת את דעתך בנושא לקיחת החיסון לקורונה יש לי דלקת מפרקים ra מקבלת טיפול ביולוגי שמאזן אותי ,הצלחת הטיפול הוא בכך שהוא מדכא את מערכת החיסון שלי,ולכן אני מרגישה טוב, אם אקבל את החיסון שתפקידו לחזק את מערכת החיסון זה יכול רק לשנות את המצב שאני נימצאת בו תודה רבה לתשובתך שרית

שלום למטופלים עם RA מומלץ לקבל חיסון קורונה . במי שמקבל MABTHERA או ABATACEPT- יעילות החיסון מוגבלת וצריך להתיעץ עם הראומטולוג לגבי מועד החיסון

מנהל פורום דלקות מפרקים