נטילת טרוקסימה במקום מבטרה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

28/07/2021 | 13:26 | מאת: יונתן

שלום רב האם הביטחון שטרוקסימה זהה למבטרה היא פר כל מחלה לגופה .כלומר שאם רואים במחקר שהתרופה יעילה למחלה X ,עדיין אין ביטחון שהתרופה יעילה למחלה Y ,או שמכיוון שזה הוכח במחלה אוטואימונית אחת היא טובה לכל סוגי המחלות האוטואימוניות .אני שואל זאת כי יש לי מחלה אוטואימונית נדירה סוג של נוירופתיה אוטואימונית ובסוג הספציפי של המחלה אין מחקר על תרופה זו תודה רבה

שלום באופן עקרוני התרופות אמורות להיות זהות וברות החלפה. בארץ בכל ההתוויות למעט דלקת מפרקים שגרונית ניתן להחליף תרופה אחת בשנייה.

מנהל פורום דלקות מפרקים